Osona/Ripollès

Laura Vila dimitirà com a regidora de Calldetenes

El ‘cas del futbol’ tensa les relacions dins el grup de Convergència.

El cas del futbol, que encadena una polèmica darrere l’altra a Calldetenes, fins i tot ha enverinat les relacions internes dins l’equip de govern i, en concret, a les files del grup majoritari, Convergència. La regidora Laura Vila, que acabava d’assumir les carteres de Joventut, Festes, Pagesia i Món Rural, ha decidit presentar la dimissió. Aquest dilluns passat la va fer efectiva. El seu lloc l’ocuparà Roger Pradell.

“Em sap greu plegar, però he vist que no érem un grup”, ha explicat Vila. La gota que va fer vessar el vas es va produir al ple del cartipàs. Una moció presentada per l’alcalde, Marc Verdaguer, va acabar amb votacions diverses dins de Convergència, però, en un moment del debat, el regidor Josep Ceamanos, del seu propi grup, es va mostrar disgustat perquè la polèmica que divideix Calldetenes havia anat massa enllà i, com a exemple, va explicar que a ell li deien que no era del poble i que a la regidora Vila fins i tot li havien tirat ganivets a la teulada de casa seva per ser de Convergència. “Era un tema que no tenia cap importància, una cosa de jovent, i ell el va treure al ple; em va decebre”, relata Vila, que no vol donar-hi més voltes i diu que tot i dimitir “si els he d’ajudar, els ajudaré; continuaré col·laborant encara que no sigui regidora”.

L’alcalde, Marc Verdaguer, lamenta la renúncia: “Em sap greu que plegui perquè venia amb moltes ganes”, però no ha aprofundit en els motius de la dimissió. En la mateixa línia, Ceamanos s’ha limitat a dir que “el tema del futbol ens ha pressionat molt a tots” i en un futur proper “esperem que s’arregli”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia