Societat

Promouen la bicicleta per anar a comprar a Cassà

La Unió de Botiguers del poble ofereix un premi per incentivar-ne l'hàbit

La Unió de Botiguers de Cassà de la Selva s'ha proposat afavorir l'hàbit d'anar a comprar amb bicicleta o, fins i tot, amb patinet, amb motiu de la Setmana de Mobilitat Sostenible, que tindrà lloc del 12 al 18 d'octubre. Els ciutadans que vagin a comprar als comerços fins al 18 d'octubre podran penjar imatges divertides al Facebook de la Unió de Botiguers i la fotografia que rebi més “M'agrada” tindrà com a premi una bicicleta.

El regidor de Mobilitat, Emili Mató, assegura que aquesta acció “és un pas més per incentivar que els ciutadans es quedin al poble a comprar i un inici per canviar l'hàbit d'ús del cotxe i afavorir l'ús de la bicicleta al poble”.

Més aparcaments

Mató ha anunciat que al llarg del mes d'octubre s'instal·laran vuit pàrquings de bicicletes nous a la plaça de la Coma, al passeig Vilaret i davant de l'edifici de l'Ajuntament, per donar més facilitats als usuaris dels vehicles de dues rodes.

També coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible, l'entitat Mou-te en Bici organitza la sessió Travessar Europa en bici, en què per mitjà d'imatges s'explicarà l'experiència personal del cassanenc Vicenç Borrell. Dissabte la mateixa entitat farà una pedalada familiar de descoberta comentada per diferents indrets del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia