Societat

Conduïa quadruplicant la taxa d'alcohol permesa i amb un menor

Va ser denunciat després de provocar un accident amb un altre vehicle a Gavà

Els Mossos d'Esquadra van enxampar el 8 de març un conductor de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de Castelldefels, que circulava begut i que va patir un accident amb un altre turisme a la C-32 dins del terme municipal de Gavà (Baix Llobregat) El sinistre va passar el 7 de març, poc abans de les 12 de la nit, a l'altura del quilòmetre 48,5 d'aquesta via. Quan les patrulles de trànsit van arribar al lloc de l'accident van fer als conductors implicats la prova d'alcoholèmia. Segons un comunicat de la policia, l'home que conduïa el vehicle que va provocar el sinistre va donar positiu amb una taxa d'1,03 mg/l en aire espirat, quatre vegades més que el límit permès, que és 0,25 mg/l. Els agents de trànsit van obrir diligències penals a l'home, que conduïa acompanyat d'un menor d'edat, per un delicte contra la seguretat viària i resta a l'espera que el citi el jutge.

El conductor denunciat té tres antecedents policials per delictes contra la seguretat del trànsit per conduir begut el 2007, el 2010 i el 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia