Territori

OK Lliga - Jornada 28

L'Igualada Calaf Grup vol mantenir la seva bona ratxa contra el Reus

L’Igualada Calaf Grup comença la defensa de la sisena posició de l’Ok Lliga, principal repte que tenen els de Ferran López en les tres jornades que queden de competició. El bon moment que ha viscut l’equip en l’últim mes de competició (aconseguint set punts de 12 possibles en els seus enfrontaments contra quatre dels cinc primers classificats) els porta a encarar els tres últims partits de la temporada amb optimisme i amb ganes de mantenir la bona ratxa.

 

Aquest dissabte els espera el que potser és el partit més difícil dels tres, ja que han de desplaçar-se a Reus per enfrontar-se al quart classificat. Els del Baix Camp estan fent una bona temporada, però també han tingut ensopegades inesperades que els ha impedit lluitar pels tres primers llocs amb Barça, Liceo i Vic. Per exemple, en aquesta segona volta, ja han perdut contra equips com el Vilafranca o el Lleida.

 

En la convocatòria arlequinada per aquest Reus-Igualada (que es jugarà a les a les 9 de la nit amb arbitratge d’Antònio Gómez i Íñigo Lopez-Leyton) han entrat Tety Vives i Jordi Méndez, ocupant el lloc a la llista dels lesionats Molas i Dani. Pel tècnic dels anoiencs, Ferran López, “no hi haurà excusa per les baixes. ni pel cansament. El que vull és que surtin i siguin ambiciosos i que treballin fort”. L’objectiu de la setmana era mantenir el nivell de concentració per afrontar el matx en “una pista complicadíssima on haurem de jugar molt bé. L’equip no es pot conformar amb el que s’ha fet. El que compta és voler-ne més i ser ambiciosos”.

 

L’Igualada Calaf Grup té ara mateix els mateixos punts (38) que el Nois Freixenet, que és setè; tres mes que el Vilafranca i el Voltregà; i quatre de marge sobre el Caldes i el Cerceda. Els anoiencs encara tenen opcions d’arribar a la cinquena plaça del Moritz Vendrell (44 punts) i a la quarta del propi Reus (45) tot i que caldria guanyar-ho tot i esperar punxades dels dos equips tarragonins.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia