Territori

Els calafins Jordi i Eloi Estany guanyen la Powerade 2016 en la modalitat de duo

Calaf va ser la primera estació d'hidratació de la prova enmig d'un gran ambient. La Powerade MTB Non Stop és una cursa de mountain bike de 709 quilòmetres que va de Barcelona a San Sebastián.

Els germans Jordi i Eloi Estany han estat els vencedors de la modalitat duo de la Powerade MTB Non Stop, superant els 709 quilòmetres que transcorren des de Barcelona fins a San Sebastián. Una dura prova que van fer dalt de la bicicleta en 32 hores 42 minuts i 29 segons. En total hi havien de participar una quinzena de corredors de BikeCalaf, però alguns es van haver de retirar abans de començar per problemes de salut. Al final, van poder-hi prendre part dos equips de quatre corredors que van quedar, al final de la cursa, en la 34a i 40a posició. Un dels ciclistes que ho feia sol, Ramon Catalán, va pedalar fins a Seriñena.