Societat

trànsit

alcoholèmia

Enxampen un camioner que circulava amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesa

Els Mossos d'Esquadra localitzen i aturen l'infractor a Amposta després de rebre l'alerta que un camió circulava de manera temerària per l'N-340

L'home esta acusat d'un delicte contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a Amposta el conductor d'un camió que circulava amb una taxa d'alcoholèmia cinc vegades superior a la permesa.

La policia catalana va rebre ahir cap a tres quarts de sis de la tarda l'alerta que un camió circulava de manera temerària per la carretera N-340, a l'altura de les Cases d'Alcanar. Poc després una patrulla va localitzar el vehicle infractor al seu pas per Sant Carles de la Ràpita, però el camioner va fer cas omís a les indicacions dels agents perquè s'aturés.

La dotació policial va seguir-lo amb els llums prioritaris i la sirena encesos i va observar com circulava fent ziga-zagues, envaint el sentit contrari i frenant de sobte sense un motiu aparent. Durant l'estona que el van seguir, els policies van haver de realitzar diverses maniobres evasives, apartant-se al voral, per tal d'evitar una col·lisió. Al llarg del trajecte el camió també va posar en greu perill la resta d'usuaris de la carretera, ja que en aquella franja horària hi havia un trànsit intens.

Un cop el van aconseguir aturar, els agents van constatar que el conductor presentava símptomes evidents d'embriaguesa. En sotmetre's a la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,81 mg/l, cinc vegades més del màxim permès.

El vehicle va ser immobilitzat i traslladat al Polígon Oriola d'Amposta.

La policia acusa el camioner, un home de 55 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, d'un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i per conducció temerària. Els detingut ha passat aquest matí a disposició judicial als jutjats d'Amposta i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt