Educació

La Trobada de la Marina acollirà bona cosa de gent

Una gran cercavila per l'Escola Pública, de qualitat i en valencià encetarà l'aplec d'enguany

Està tot a punt per a la 27a Trobada d'Escoles en Valencià de la Marina Alta, que enguany se celebra a Poble Nou de Benitatxell i du com a lema: Sí al Valencià, No a les retallades.

Amb aquest motiu, enguany la Cappev Marina Alta ha convertit la tradicional cercavila en una manifestació per l'escola pública, de qualitat i en valencià. La cercavila començarà a les 17h des de l'escola del poble. Després començaran el tallers de la Trobada que enguany superen les 50 propostes de diferent temàtica.

Hi haurà animació i activitats infantils durant tota la vesprada, i a les 19h està previst l'inici del Festival de la Cançó on diferents centres han preparat temes musicals que s'exposaran en l'entarimat central.

Després del sopar popular, a les 22,30h està previst el concert de la Gira, que enguany presenta un cartell de luxe amb les actuacions d'Al Tall, Aspencat i Dubte.

L'organització espera que en aquesta edició se superen totes les xifres de presència de persones pròximes als valors i al que representa aquesta mena d'actes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.