Societat

La Serra de Tramuntana de Mallorca protagonitza el nou anunci d'Estrella Damm

La cervesera aprofita aquest paisatge declarat Patrimoni de la Humanitat per reivindicar a tot el món l'estil de vida mediterrani

Els suecs Lacrosse posen la banda sonora amb la cançó ‘You can't say no forever'

Després de rodar a Formentera, Cadaqués, Menorca i la cala Montjoi de Roses, Estrella Damm ha triat la Serra de Tramuntana de Mallorca per rodar el quart espot de la sèrie Mediterràniament.

El nou anunci de la cervesera catalana, que ja es pot veure a Youtube, explica la història del Max, un jove que torna per uns dies al petit poble de Mallorca d'on és originària la seva família. Allà, és rebut per familiars i amics d'infància amb els quals només es retroba durant els dies de d'estiu.

Les jornades idíl·liques a la platja, els sopars, les festes del poble i els amors d'estiu són alguns dels tresors de la mediterrània que fan pensar al Max sí n'hi ha prou de gaudir-los només durant les vacances d'estiu. De fet, l'espot conclou amb el missatge: “Quan estimes el que tens, tens tot el que vols”.

En aquesta ocasió, la banda sonora del videoclip la posa el grup suec Lacrosse amb la cançó You can't say no forever. Destaca també la participació especial del cantautor mallorquí Tomeu Penya.

La firma catalana ha dedicat el seu anunci en la Serra de Tramuntana de Mallorca, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco pels seus valors paisatgístics i culturals. La gastronomia, el paisatge, les tradicions centenàries, el clima i l'estil de vida a l'aire lliure, al voltant dels amics i la família, que es viuen en aquest indret són els ingredients que fa servir Estrella Damm per explicar el caràcter mediterrani que la diferencia de la resta de cerveses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.