Societat

Els Bombers continuen treballant a l'incendi de Sant Feliu Sasserra, en fase de control

L'incendi s'ha declarat per causes que encara es desconeixen entre unes zones conegudes com el Purgatori i el Pujal

Les flames han cremat unes 4,2 hectàrees de vegetació, el 80% de la qual és agrícola i el 20% restant, forestal

El foc que crema des d'aquest dimarts a la tarda a Sant Feliu Sasserra ha entrat en fase de control a les 21.25 hores. Un total de 15 dotacions terrestres han treballat tota la nit a la zona remullant i controlant tot el perímetre per evitar qualsevol revifalla. Les dotacions terrestres continuen a la zona i al llarg del matí, si és necessari, s'aniran afegint els mitjans aeris a les tasques d'extinció. Segons informa el cos d'Agents Rurals, el foc ha cremat unes 4,2 hectàrees de vegetació, el 80% de la qual és agrícola i el 20% restant, forestal.

Els Bombers de la Generalitat han informat que no hi ha hagut afectació a nuclis urbans ni afectacions viàries malgrat que l'incendi s'ha declarat en una zona entra Sant Feliu i la C-25, l'Eix Transversal. Una vintena de dotacions terrestres i sis mitjans aeris han treballat al foc, que ha anat avançant lentament fins que els bombers han pogut encerclar el perímetre i han aconseguit contenir l'avanç del foc.

L'incendi s'ha declarat a les 18.47 hores de la tarda per causes que encara es desconeixen entre unes zones conegudes com el Purgatori i el Pujal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.