Festes populars i fires

Ascó. (Ribera d'Ebre)

Els Amics de les Arts, cap de cartell

Fidel a altres edicions, el programa de la festa major d'Ascó és ple de cites musicals

Els Amics de les Arts encapçalen el cartell musical de la festa major. El dia 25 hi interpretaran els temes del seu darrer treball, Espècies per catalogar, en un concert en què que també hi haurà El son de la Chama, Mcknight i Dj Troy. Però la música començarà a sonar des del primer dia de festes. Dimecres, després del pregó que pronunciarà el doctor Luis Miguel Tobajas, l'homenatge a Josep Biarnés i la proclamació de les pubilles i hereus, es podrà ballar amb l'orquestra Tangara. La nit s'allargarà amb xaranga i festa de l'escuma. L'endemà, la Maravella oferirà concert i ball de festa major i els Bongo Botrako i Meri Dj animaran la nit més jove. Divendres es repetirà l'esquema, amb el concert i ball de l'orquestra Saturno i la Festa Supermartxé com a alternativa. El dia 25 qui ho desitgi podrà ballar amb la Selvatana i l'endemà l'orquestra Himalaya clourà la festa. El diumenge també serà dia d'espectacle teatral, amb Joan Pera, Lloll Bertran, Ferran Rañé i Anna Gras, que interpretaran Violines y Trompetas.

Durant aquests dies els joves i la canalla tindran a disposició un parc infantil i un parc juvenil amb atraccions diverses. Tampoc hi faltaran les cercaviles, els tallers o els jocs tradicionals que es proposen pel dia 23 a la tarda: trencar tupins, curses de sacs, bicicletes, cullera i l'ou... L'endemà, la juguesca es traslladarà al riu amb puntones, curses de natació, pal ensabonat, recollida de melons i síndries... En clau esportiva, cal destacar, entre d'altres, les curses pedestres que organitza el Club Atletisme Ascó.

Tot plegat es recull en un programa d'actes que anima tothom a descobrir les petjades que els templers van deixar a Ascó, enguany que se celebren els 700 de la fi de l'Ordre del Temple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró