Festes populars i fires

Un maridatge particular

Manlleu. La localitat osonenca marida el porc i la cervesa en una festa que combina gastronomia i oci. Durant el certamen es pot visitar un mercat de productes de proximitat i es convida a degustar i comprar productes del porc i cerveses artesanes. Dissabte 22 i diumenge 23 té lloc la matança del porc i l'elaboració d'embotits en directe. A més s'ofereixen tallers, com el de fer pa artesà, el de cuina per a nens i famílies o el taller de cuina i tast guiat en què David Sanglas i Bernat Vilarasau mostraran com preparar una crema de patata amb cervesa negra i morro de porc confitat. La fira també convida a conèixer millor la ciutat, amb jornada de portes obertes al Museu Industrial del Ter i una visita guiada a la Colònia Rosiñol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona
CELRÀ

Canvien de lloc els concerts de nit de la festa major

celrà

Mig milió d’euros per netejar de pintades les persianes dels comerços

Barcelona