Urbanisme

Resolen els contractes del Molí i la pista de Fontajau

La junta de govern de Girona va aprovar divendres la resolució del contracte d’obres de la Central del Molí amb Comsa Service Facility Management per “demora en el compliment dels terminis” i l’inici del procés per resoldre també el contracte amb aquesta empresa per les obres de la coberta de la pista poliesportiva de Fontajau, ja que només ha executat un 15,32% dels treballs, adjudicats el 2019 per 506.048,67 euros.

Nous projectes

La junta, a més, va aprovar de manera inicial l’actualització del projecte de la coberta –per separar les parts que ja s’han construït de les pendents de fer i incorporar nous aspectes a tenir en compte–, amb un cost de 518.463,01 euros. La idea del consistori és poder treure a licitació de nou l’obra –demanada pels veïns de Fontajau a través dels pressupostos participats– al més aviat possible un cop conclogui el procés de resolució del contracte i s’hagi aprovat el projecte de manera definitiva.

Pel que fa a l’actualització del projecte de la Central del Molí –que ha d’acollir els serveis econòmics de l’Ajuntament–, encara s’està acabant de redactar. Un cop estigui, caldrà aprovar-lo i després es podran treure de nou els treballs a licitació. L’obra de Comsa a la Central del Molí va iniciar-se l’octubre del 2017, amb un pressupost d’1.025.801,15 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia