Urbanisme

Urbanisme

L’Ajuntament de Barcelona no recorrerà contra la sentència de Can Raventós

L’Ajuntament de Barcelona no presentarà cap recurs contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) que tomba el pla urbanístic que preveia construir pisos de luxe al jardí de Can Raventós, a Sarrià. Així ho ha confirmat aquest dijous al matí la tinenta d’alcaldessa Laia Bonet: “En la mesura que aquesta sentència fa decaure un planejament d’iniciativa privada, nosaltres hem emplaçat la propietat per demanar-los què volen fer, tenint en compte aquest nou marc.”

“Aquest projecte ha caigut per la sentència i ara li pertoca a la propietat dir-nos com vol abordar aquest nou escenari”, ha insistit Bonet, que ha constatat que les condicions de les converses que es puguin obrir a partir d’ara “són diferents” de les que hi havia hagut fins ara, ja que el marc és diferent.

La Plataforma Defensem Can Raventós, que demanava justament al govern municipal que no recorregués en contra de la sentència, reclama que es permuti l’edificabilitat dels terrenys en un espai en un altre indret de la ciutat i es preservi el jardí i l’edifici de Can Raventós perquè passin a mans públiques.

Per la seva banda, la cap de files d’ERC a l’Ajuntament, Elisenda Alamany, ha celebrat la victòria veïnal tot recordant que els comuns, el PSC i Manuel Valls van aprovar la construcció dels pisos i els republicans van ser els únics que s’hi van oposar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia