Societat

serveis

Un veí paga els llums de Nadal del campanar de Parlavà

El cost de la instal·lació supera els 2.500 euros i és una contribució altruista de la família Wessels

El poble de Parlavà il·lumina el campanar de l'església de Sant Feliu gràcies a la contribució d'uns veïns holandesos, la família Wessels, amb una residència al municipi, que ho han pagat de la seva butxaca.

La contribució altruista dels veïns va sorgir de la iniciativa del masover de la casa, Jack Cornelius, que va manifestar a la regidora Anna Brugué, la tristesa que provocava un campanar sense lluminària nadalenca durant les festes. “Nosaltres els vam explicar que s'havia fos al 2010 l'estrella que havíem tingut il·luminant el campanar els darrers anys i que ara teníem altres prioritats”, va afirmar Brugué, que va explicar que la resposta la va sorprendre: “Si és una qüestió de diners ja trobarem la manera de solucionar-ho”, va respondre-li Cornelius.

Pocs dies després, el masover va concretar allò que estava disposat a cobrir la família Wessels, un empresari adinerat. Finalment el cost ha estat del voltant dels 2.500 euros, bona part dels quals seran destinats a cobrir el lloguer del braç mecànic que facilita l'accés a dalt de tot del campanar. Aquesta no és la primera donació al poble dels veïns holandesos. Fa uns anys ja van contribuir a pagar part del mobiliari de la llar d'infants El Montori.

LA XIFRA

2.500
euros.
El cost aproximat de la instal·lació de la lluminària nadalenca al campanar de Parlavà ronda aquesta xifra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.