Societat

Manifestació per Charlie a Perpinyà diumenge matí

Els partits i associacions convoquen els nord-catalans a una manifestació silenciosa aquest diumenge matí a 10h30 a la plaça de Catalunya

A Perpinyà, tots els partits d'esquerres com de l'oposició convoquen a una manifestació que es reagruparà a les 10h30 a la plaça de Catalunya -a davant de l'estàtua de Jaurès per l'esquerra- per una marxa silenciosa d'homenatge a través els carrers de la vila. Alguns pobles de Catalunya Nord ja van convocar trobades aquest mateix dissabte.

Gairebé tots el partis polítics francesos han cridat a una manifestació aquest diumenge a la capital francesa, a totes les ciutats de l'Estat. A la capital francesa, a 14h30, una gran «marxa republicana» es dirigirà de la República a Nation, en el mateix sector parisenc on es troben els locals assaltats de Charlie Hebdo. El president Hollande i els principals polítics europeus han anunciat la seva presència com David Cameron, Angela Merkel, Matteo Renzi, Mariano Rajoy i els presidents europeus Donald Tusk i Jean-Claude Juncker. Tots els partits polítics, representats o no al Parlament com també Marine Le Pen s'han reunit amb el president Hollande i seran representats a la manifestació excepte el Front National que no ha estat formalment invitat a participar a la manifestació i que se considera exclòs. Tot i això, François Hollande va matisar després dient que «tots els qui hi volen ser-hi poden venir.»

El balanç dels tres dies de malson és de 17 morts a més dels tres terroristes abatuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia