Osona/Ripollès

Gil Vilarrasa: "A CiU de Seva comencem completament de zero, i hi ha il·lusió"

El cap de llista de CiU a Seva, Gil Vilarrasa, té clar que les eleccions del 24 de maig dibuixaran un escenari completament nou al poble. Amb 22 anys, es convertirá en cap d’una formació que, tot i ser la llista més votada el 2011, es va quedar l’opo

  • VÍDEO: 186360

Vilarrasa, que aquesta setmana ha passat pel programa ’Municipals 2015’ d’EL 9 TV, no creu la seva joventut sigui, per ella mateixa, "un factor que m’hagi d’anar a favor o en contra".

Destaca que assumeix el nou repte "amb molta il·lusió" i diu que serà "la voluntat del poble" amb quina força CiU es torna a posicionar a l’Ajuntament.

L’últim mandat ha estat convuls per al grup de CiU a Seva. El 2011 va presentar Josep Palmarola com a candidat però un pacte tripartit entre Unió Municipal (UM), PM-PSC i la CUP el va apartar de l’alcaldia.

Temps després va deixar el càrrec i va ser substituït pel seu número dos, Xavier Rierola, tot i que el desmembrament del grup va continuar i els seus regidors van passar a no adscrits. Rierola serà, el 24 de maig, cap de llista per ERC, on també confluirà el que el 2011 va ser la candidatura d’UM.

Vilarrasa vol passar pàgina a aquest període i anuncia "moltes cares noves" a la candidatura de CiU, "que tindrà gent jove i gent amb experiència". De l’actual equip de govern, com de l’anterior, diu que "van fer coses bones i altres no tan ben fetes".

Posa com a exemple els dos camps de futbol de gespa artificial que s’han fet a Seva i a Sant Miquel de Balenyà. "Estan molt bé perquè el futbol mou molta gent, però personalment crec que, en època de pocs recursos, era més prioritari un nou dispensari".

CiU presentarà candidat a presidir l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Sant Miquel de Balenyà, que s’acaba de constiruir. Vilarrasa admet que, com a novetat que és, "ningú no pot saber com anirà", però confía que sigui una bona solució tant per Seva com per Sant Miquel. Sense oblidar, afegeix, els veïns de les urbanitzacions, "on cada cop hi tenim més gent de primera residència".

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia