Osona/Ripollès

La Companyia Cervesera del Montseny treu una nova cervesa per entrar al mercat nordamericà

La Companyia Cervesera del Montseny, treu al mercat aquest any una nova cervesa, anomenada Montseny Mala Vida, amb el clar objectiu d’incidir al mercat nordamericà.

  • VÍDEO: 188686

La Companyia Cervesera del Montseny, amb seu a Sant Miquel de Balenyà, continua sent l’empresa líder en el sector de la cervesa artesana a Catalunya. Recenment han completat una inversió de 100.000 euros i han ampliat la plantilla de treballadors per fer front a les comandes. La facturació va créixer en un 20% durant el 2014 i per aquest 2015 esperen arribar per primer cop al milió d’euros.

Entre els nous projectes per fer-ho possible hi ha un nou producte, la cervesa Montseny Mala vida. És una nova recepta del cerveser de l’empresa, Jordi Llebaria, que ha creat una Imperial Stout d’11 graus per a paladars que busquen sensacions extremes i amb clara vocació d’obrir-se mercat als Estats Units. La marca osonenca ja fa mesos que intenta fer-se un forat al mercat cerveser americà i la nova creació la distribuirà el prestigiós importadors Shelton brothers. Amb aquesta cervesa, ja són deu els productes de Cervesa del Montseny.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia