Societat

L'avinguda Sant Francesc serà un “bosc” en Temps de Flors

Disset escoles i llars d'infants de Girona “decoraran” el Bosc dels Nens, que també s'estendrà pel carrer Nou

El centre Maria Gay engalanarà la seva capella, que es podrà visitar tota la setmana

Una iniciativa engrescadora i original que implica disset escoles i llars d'infants de Girona permetrà fer “créixer” un bosc, anomenat el Bosc dels Nens, a l'avinguda Sant Francesc i el carrer Nou.

La proposta disposa del suport dels comerciants de la Zona U de Girona. Aquesta entitat es va posar en funcionament a finals de l'any passat i ja agrupa 38 comerços del carrer Nou, l'avinguda Sant Francesc i un tram del carrer Santa Clara. L'associació, però, vol implicar-s'hi, i per aquesta raó ha estat la impulsora del Bosc dels Nens. Per aquest motiu, en el marc de l'exposició Temps de Flors de Girona, l'associació va decidir obrir un nou espai més amb la finalitat que els centres educatius de la ciutat puguin fer visible la creativitat i la implicació dels més petits en aquest esdeveniment.

Dels disset arbres, tretze estaran situats al carrer Nou. Seran els fets per les escoles Marta Mata, Annexa-Joan Puigbert, Eiximenis i Santa Eugènia –col·legi groc–, la Montjuïc Girona International School, i les escoles Les Alzines, Pla de Girona, Fedac Sant Narcís, Fedac Pont Major, Carme Auguet, Joan Bruguera, Montessori Palau i Vedruna. A l'avinguda Sant Francesc, a l'antiga plaça del Gra, hi haurà els arbres fets per les quatre escoles bressol: Teypi2, Querubí, la Caseta dels Infants i Castells i Cavallers.

Capella engalanada

Una altra vegada, el centre Maria Gay de Girona participa en el Temps de Flors de la ciutat amb guarniments especials per a la celebració elaborats pels seus residents i usuaris. Sota el lema La vida és llum, els treballs realitzats s'exposaran en diferents llocs del centre i, especialment, a l'entrada de la capella, d'estil gòtic i de finals del segle XIX, i d'ús privat. Un dels atractius de la capella són els seus vitralls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia