Societat

El ‘Sorrento' arriba a Sagunt

El ferri incendiat el passat 28 d'abril a poques milles de la costa mallorquina entra al port valencià abans del previst

S'hi estarà un màxim de dues setmanes

El ferri Sorrento ha arribat aquesta tarda al port de Sagunt, on ultima les maniobres d'atracament. El vaixell patir un incendi el 28 d'abril quan navegava a 18 milles al sud-oest de Mallorca quan feia el trajecte Palma-València amb 156 passatgers, que van haver de ser evacuats.

El transbordador s'ha començat a albirar des del litoral valencià a les tres de la tarda i ha entrat a port cap a dos quarts de sis –una hora abans del previst– remolcat i escortat pel vaixell Clara Campoamor.

El vaixell sinistrat, de 186 metres d'eslora ha atracat al moll sur II del port, on s'estarà per un temps “no superior a dues setmanes”. Segons informa l'Autoritat Portuària de València, l'armador ha sol·licitat, a més de l'abric, atendre la descàrrega de les plataformes i dels 130 vehicles que transporta i l'apuntalament del pontó. Així mateix, s'hi realitzaran les pertinents serveis d'inspecció.

Alguns curiosos s'han apropat al passeig marítim de Sagunt per observar les maniobres del Sorrento, en el que són ben visibles els danys provocats per les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia