Vallès Oriental

Els premis MAC de ràdio i televisió ja tenen finalistes

El jurat dels premis MAC ha escollit els 10 programes de televisió i els 5 de ràdio que competiran aquest dimecres per adjudicar-se els 6.000 euros (per televisió) i els 1.000 euros (per ràdio) que es concedeixen als guanyadors.

En televisió, els 10 projectes escollits entre els 66 presentats són: Comensals, d’Aitor Aguirre; Tàpers, d’Anaïs Llacer; Vet aquí la ciència, de Gemma Adell; L’altra feina, d’Arnau Romaní; mART, de Núria Jar; Camins de ferro, de Jaume Ginestà; Que què tenim?, d’Adan Bonet; Juguem a la plaça, de Pere Puig (periodista de VOTV); Buscadors de tresors, de Clara Tena, i Superalvaro, de Vicky Marco.

En ràdio, les produccions són: Aire, d’Esther Roca; Les millors ocasions, de Marc Farràs; Corresponsals d’història, de Sergi Camps; Gastrologia; La ràdio al dente, de ara Pardo, i Vol 714 a Sydney, del periodista de Vilanova Lluís Vilaró i Elisabet Solsona.
Dimecres, en el Mercat Audiovisual de Catalunya de Granollers, els autors presentaran els seus projectes i el premi per als escollits els permetrà produir els respectius programes pilot.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia