Osona/Ripollès

Balenyà homenatja Carles Capdevila Homs

Després de l’ofici de festa major dels Hostalets es va fer un acte d’homenatge a Carles Capdevila per haver estat una figura cabdal en la història recent del municipi.

  • VÍDEO: 211537

L’acte el va impulsar l’Assemblea Territorial de Balenyà per la Indepedència, tot i que s’hi van sumar totes les entitats en les quals l’homenatjat ha col·laborat al llarg de la seva vida.

La sala polivalent dels Hostalets de Balenyà es va omplir per fer un acte de reconeixement a Carles Capdevila i Homs. L’any 2012 ja va ser pregoner de la Festa Major en agraïment a la seva contribució a una tradició que va ajudar a mantenir en dues etapes. Aquesta vegada, però, van ser una desena d’entitats del municipi les que li van voler agraïr la seva col·laboració al llarg de tota la vida.

Carles Capdevila, visiblement emocionat, va voler agraïr l’acte a totes les entitats. Va explicar que els anys de col·laboració amb bona part de l’activitat del municipi no ha estat cap sacrifici i va voler fer extensiu el reconeixement a altres persones.

L’acte on Carles Capdevila va estar acompanyat per familiars i amics va comptar amb una actuació especial: La del seu nét, que té com a nom artístic MagBel.

L’alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, va cloure l’acte i va avançar que el seu equip proposarà al ple canviar el nom de la plaça on viu Capdevila. Ara porta per nom plaça Major però tothom la coneix com a Cal Fuster que és el nom que volen posar-li en honor seu per tota una vida dedicat a aquesta professió.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia