Societat

Un home de 55 anys mor en l'incendi d'un habitatge a Sant Quirze del Vallès

Dues veïnes són evacuades a l'hospital de Terrassa per inhalació de fum i un altre home és atès al lloc dels fets per una crisi nerviosa

L'estructura de l'edifici no ha resultat malmesa

Una persona ha mort i tres més han resultat ferides aquest dimecres en un incendi d'habitatge a Sant Quirze del Vallès, han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha declarat aquest migdia a l'interior d'un immoble de tres plantes al número 58 del carrer Pintor Vilà Puig. Set dotacions dels Bombers s'han desplaçat immediatament al lloc del sinistre després de rebre l'avís.

L'incendi ha destruït completament una habitació dels baixos de l'edifici, que té vuit habitatges (2 a la planta baixa i 3 en cadascuna de les plantes superiors). A dins d'aquesta estança els Bombers han localitzat el cos sense vida d'una persona. Segons les primeres informacions, la víctima mortal és un home de 55 anys que suposadament vivia al pis sinistrat.

El Sistema d'Emergències (SEM) ha atès 3 persones, dues de les quals per inhalació de fum. Un home de 67 anys ha patit una crisi nerviosa i ha estat donat d'alta al mateix lloc. Dues veïnes de 70 i 39 anys respectivament, han estat traslladades a l'Hospital de Terrassa amb símptomes lleus d'inhalació de fum.

Un cop apagat el foc, els Bombers han revisat tot l'immoble i han pogut comprovar que l'estructura no ha quedat malmesa. Tècnics de la companyia de gas han iniciat posteriorment les comprovacions per certificar si el subministrament ha resultat afectat.

A banda dels set vehicles dels Bombers, el succés ha mobilitzat 4 ambulàncies del SEM i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

La policia científica ha obert diligències per investigar les circumstàncies del foc. L'estudi forense determinarà les causes exactes de la mort de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia