Societat

Troben viu l'home de 72 anys desaparegut a Estany

La unitat canina dels Mossos el localitza en una zona de difícil accés

L'home presenta símptomes d'hipotèrmia i una lesió a la cama

El veí de l'Estany (Moianès) que va desaparèixer el passat dimarts ha estat localitzat amb vida aquest dijous en un torrent del municipi. L'home, de 72 anys, presenta símptomes d'hipotèrmia i una lesió a la cama, segons han informat els Bombers de la Generalita.

La unitat canina dels Mossos ha detectat el desaparegut a una zona de difícil accés. Un cop els efectius de rescat l'han pogut treure d'allà, un helicòpter l'traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Fonts del Bombers han explicat a l'ACN que no presenta ferides greus.

Les primeres hipòtesis apunten que hauria relliscat i caigut i no s'hauria pogut aixecar.

L'alcalde de la localitat, Salvador Tresserra, ha explicat que l'home es trobava una mica desorientat després de passar dues nits a la intempèrie i ha detallat que la zona on s'ha localitzat era de “molt difícil accés”. “Era una zona que teníem marcada per fer la recerca, però encara no s'havia fet perquè calia que vinguessin els gossos per fer la batuda”, ha comentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia