Administracions

Cunit demana un crèdit d'1,5 milions per pagar factures pendents del 2009

L'Ajuntament de Cunit demanarà un crèdit d'1,5 milions d'euros, que haurà de tornar en el termini d'un any, per tal de poder pagar factures que, segons va explicar ahir el regidor d'Hisenda, José Habas, van quedar «pendents» de pagament l'any passat. El ple va autoritzar ahir l'operació amb els vots a favor de l'equip de govern (PSC i PP) i l'abstenció de l'oposició (CiU, ICV i ERC), la qual va criticar l'elevat deute pendent de pagament que té el consistori cunitenc.

«Això no és més que una gota en un mar de deutes», va afirmar el regidor d'ERC, Ivan Faccia, que va recordar que l'any 2008 es va tancar amb un romanent negatiu de més de deu milions d'euros, i va vaticinar que els resultats del 2009 «seran pitjors». La portaveu de CiU, Montse Carreras, va remarcar que els interessos «s'estan menjant» el pressupost de l'Ajuntament, i va llegir l'informe de la interventora que acompanya l'expedient i en què es fa constar que el consistori té «un problema de tresoreria estructural». El regidor d'ICV, Toni Martínez, va afirmar que, tot i aquest crèdit, «molts continuaran sense cobrar», i va criticar la «falta de capacitat de gestió» del govern municipal.

Els vots de l'executiu també van servir per aprovar definitivament el pressupost d'aquest any i rebutjar les al·legacions que l'oposició havia presentat contra els comptes i la relació de llocs de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona