Administracions

ENRIC MARQUÈS

ALCALDABLE ELECTE D’ERC A L’AJUNTAMENT DE LA BISBAL D’EMPORDÀ

“La nostra prioritat són les persones”

“La gent ens ha donat confiança per la gestió feta, pel programa que hem presentat i per la claredat amb la qual sempre expliquem les propostes”

“ERC ha tingut la part més dura de la gestió els darrers quatre anys”

Enric Marquès (ERC) ha aconseguit una àmplia victòria a la Bisbal d’Empordà que permet als republicans poder defensar el seu programa i les seves prioritats a l’hora d’estudiar algun tipus de pacte. Marquès diu que la seva prioritat són les persones.

Com valora el resultat?
N’hem de fer una valoració molt positiva. Només així s’entén que haguem guanyat àmpliament. La gent ens ha donat confiança i ho ha fet tant per la gestió feta com pel programa que hem presentat i, també, per la claredat amb la qual sempre mirem d’explicar les nostres propostes
En què s’ha caracteritzat el mandat que ara acaba?
En e l treball per aconseguir una bona cohesió de tots els partits que hem format govern i especialment a complir el full de ruta que ens havíem proposat. ERC ha estat qui ha tingut la part més dura pel que fa referència a la gestió i penso que la gent ho ha entès. S’ha fet molt bona feina en promoció, ja sigui amb el pla estratègic com amb el Terracotta Museu, com en ajuts per a comerços, entre altres aspectes. A més, s’ha fet molt bona feina en educació i esports, com ara les beques.
Quins són els reptes?
El nostre repte i, alhora, el principal objectiu d’ERC és treballar per tothom de la Bisbal. No hi ha d’haver ciutadans ni de primera ni de segona. Això ho hem anat explicant i és la feina que hem fet des de les àrees en què treballàvem directament, com ensenyament. Tot això s’ha vist. També hem treballat intensament per consolidar una estructura municipal més forta, consolidant-la, però passant per un canvi. És un tema que venim rossegant des de fa temps. Uns ho van abordar retallant i altres van voler tirant endavant el seu programa sense tenir clar que l’estructura no era l’adient. Nosaltres aquest tema l’hem abordat i l’estem treballant. L’Ajuntament de la Bisbal funciona però nosaltres pensem que hi ha molt de camí per recórrer per millorar-lo. A la pràctica qui sempre en sortirà beneficiat és el ciutadà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona