Administracions

Torna l’atenció ciutadana a la Generalitat

Amb la fase 2, es podran fer gestions presencials amb cita prèvia a l’OAC

Els diferents departaments i l’oficina del delegat del govern reactivaran els treballs presencials a la seu de la Generalitat a Girona a partir del 2 de juny, si la regió sanitària de Girona entra en fase 2. Amb tot, es continuarà prioritzant el teletreball mentre durin les fases.

Amb l’arribada de la fase 2, l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Girona (OAC) reprendrà l’activitat presencial, després que les oficines d’atenció ciutadana de la Generalitat hagin estat tancades des que es va decretar l’estat d’alarma. La reobertura es farà amb canvis importants en la manera d’atendre la ciutadania, per tal de seguir totes les mesures de prevenció sanitària davant la Covid-19.

Així, l’OAC de Girona avança, de manera temporal, l’horari d’obertura a les 8 h i manté l’horari de tancament a les 17 h. Es podran fer gestions amb cità prèvia. D’aquesta manera es controlarà el nombre de persones que hi ha a l’oficina i s’evitaran aglomeracions o cues. Quant a les mesures tècniques, s’han instal·lat mampares de metacrilat a les taules de les persones informadores. Es disposarà de mascaretes per a la ciutadania que vagi a l’oficina i que no en porti. Només es permetrà l’accés d’una persona a cada punt d’atenció. A més, hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada de l’OAC. També s’evitarà l’ús d’utensilis comuns entre usuaris i professionals, com ara fulls i bolígrafs.

Els canals per demanar cita prèvia són o bé per internet (www.gen.cat/citaprevia ) o bé per telèfon (872 975 124 i 872 975 131), de dilluns a divendres, de 9 h a 19 h.L’OAC de Girona farà una part de l’activitat de manera telemàtica per poder atendre el nombre de persones que s’atenien habitualment a l’oficina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona