Administracions

Girona adjudica la neteja dels edificis municipals

El contracte, de més de 9 milions d’euros, es reparteix entre cinc empreses, en què destaquen La Bruixa Neteges i Multianau

Regirà dos anys a partir del novembre

L’Ajuntament de Girona ha adjudicat el nou contracte de la neteja dels edificis municipals, que regirà a partir del novembre que ve durant dos anys. Entre les cinc empreses a les quals s’han adjudicat els set lots de neteja dels diferents tipus d’edificis destaquen La Bruixa Neteges i Multianau, que s’han endut els principals. L’aprovació final es va fer en el ple de dilluns passat, amb un import total de tots els lots de 9.191.553,48 euros.

El contracte, que es va posar a licitació l’any passat, estava dividit en vuit lots, però el sisè (la neteja de mercats i centres d’acollida) es va declarar desert i s’haurà de tornar a treure a concurs. En la resta, l’adjudicació s’ha endarrerit arran del contenciós que va obrir a la tardor Eulen (l’actual adjudicatària), que va recórrer al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic contra el fet que la mesa de contractació l’hagués exclòs de la licitació. Després que el tribunal donés la raó a la mesa es va reprendre el procés.

Empreses adjudicatàries

El lot més important és el de la neteja dels centres públics d’ensenyament, que es va adjudicar per 4.614.511,90 euros a l’empresa La Bruixa Neteges Generals i Manteniment SL. Els altres tres lots més grans van ser per a Multianau SL, que es va endur la neteja de l’edifici consistorial, dels centres culturals i d’altres edificis per 1.573.140,14 euros; la dels equipaments i instal·lacions esportives, per 1.192.994,60, i la dels equipaments de serveis socials, per 974.388,14 euros. El lot de la neteja per als edificis mixts va ser per a Multiserveis Ndavant SL per 421.088,40 euros.

Pel que fa als lots reservats a centres especials de treball, la neteja dels edificis de l’àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat va ser per a la Fundació Mas Xirgu, per 63.830,23 euros, i la neteja dels lavabos públics de la ciutat, per a la UTE Social Neteja Girona, constituïda per la Fundació Mas Xirgu i la Fundació Privada Drissa, per 351.600,01 euros.

LA XIFRA

4,6
milions
és el valor del lot més important, el dels centres públics d’ensenyament, adjudicat a La Bruixa Neteges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona