Administracions

Tall més tou a l’eix comercial de Platja d’Aro

El consistori refà avui la proposta amb un horari reduït de restriccions

La reunió extraordinària del Consell de Desenvolupament Econòmic local de Castell-Platja d’Aro, entre representants del govern local i entitats de comerciants i hostalers, va acabar ahir sense acord entre els empresaris sobre els talls i restriccions de trànsit previstos a l’eix comercial de l’avinguda s’Agaró, però amb el compromís de l’alcalde, Maurici Jiménez, que aquest matí farà arribar a les parts una proposta salomònica, de “grisos” entre blancs i negres. Agafa força un endarreriment del tall, restringit al capvespre i l’horari nocturn, i una possible retirada de bancs i elements a la zona delimitada per als vianants.

Jiménez no va voler entrar ahir encara en detalls, abans de fer arribar la concreció de la proposta aquest matí, per carta, als interlocutors. Però el consistori ha descartat la proposta del petit comerç de revertir la instal·lació de pilones i els elements per limitar a un únic sentit –de nord a sud– el pas de vehicles. L’obra està feta, ha implicat una setmana llarga de tall continu i desfer-la faria necessari més dies d’obres. Com a contrapartida, l’alcalde concedeix reduir hores i dies de tall i retirar mobiliari que els hostalers també coincideixen a dir que fa la competència a les terrasses dels establiments. I pel que fa al disseny futur de l’eix, un cop reurbanitzat, es compromet a encarregar un estudi de mercadotècnia que defineixi els punts forts i febles de reconvertir l’eix en zona de vianants, deixar-hi un únic carril de circulació o mantenir la configuració de via de doble sentit amb voreres més amples.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona