Administracions

Palamós aposta per connectar millor Sant Joan

S’enllaça amb el passeig pel carrer Vincke, fins i tot en dies de mercat

L’Ajuntament de Palamós ha connectat el passeig, en els dos sentits, amb el poble de Sant Joan de Palamós, a través del carrer Enric Vincke, fins i tot els dies del mercat setmanal.

Aquesta connexió, que serà provisional fins que no s’acabin els treballs de perllongament del carrer Enric Vincke, quedaran regulades, especialment el dia del mercat, amb semàfors que ordenaran el pas de vianants i de vehicles. Les parades del mercat que es feien prop del giratori que uneix els dos eixos viaris han estat mogudes a un costat o l’altre i dins aquest mateix àmbit.

La mesura es pot aplicar ara després de les millores viàries realitzades en un tram del carrer dels Rentadors, on s’ha ampliat el pas còmode dels vehicles i garantint els dos sentits de la circulació en tot el carrer, mitjançant la modificació d’un part de l’estacionament d’aquest vial, on s’ha potenciat un millor flux del trànsit i s’ha augmentat la seguretat.

A causa d’aquesta reducció de part de les places d’aparcament que s’ha hagut d’aplicar al Rentadors, l’Ajuntament ha optat per habilitar per compensar-ho un espai d’estacionament obert i gratuït, en els terrenys municipals que hi ha en el xamfrà entre el carrer de la Font i el dels Rentadors.Amb aquests canvis es potencia de manera destacada la millora de la circulació al municipi, principalment els dimarts, dia del mercat setmanal, on els desplaçaments amb vehicles queden afectats pel tancament d’un eix tan important com és l’avinguda de Catalunya.Aquesta mesura és provisional a l’espera d’aplicar la definitiva, un cop finalitzades les obres d’allargament del carrer d’Enric Vincke que actualment s’estan executant i que permetrà la continuïtat d’aquest vial des d’on acaba ara, al carrer de Santiago Bañeras i fins al carrer Riera, a Sant Joan, amb la qual cosa Palamós comptarà amb un eix viari que connectarà de manera directa els dos extrems del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona