Administracions

hisenda

L'Ajuntament de Riells perd 15.000 euros de la caixa

Els números del 2009 es tancaran amb el desajust de la xifra no justificada

Els números del tancament del pressupost del 2009 de l'Ajuntament de Riells no acaben de quadrar. Segons va denunciar el grup del PSC, a l'oposició des del mes de maig passat, hi ha un forat de 15.000 euros dels diners de la caixa municipal, és a dir, els diners dels pagaments en metàl·lic que es fan directament a les oficines municipals.

L'alcalde d'ERC, Josep Maria Bagot, reconeix que aquest desajust és real, però l'atribueix a un error de gestió o a una errada de càlcul. Tot i així, el dia 6 de setembre és previst que s'aprovi la liquidació de l'exercici 2009 amb aquest desajust. Bagot anuncia, però, que s'obrirà un expedient informatiu i es farà una revisió exhaustiva de totes les partides econòmiques per aclarir la situació.

Segons el portaveu del grup socialista, Manel Ortí, durant força temps l'àrea d'Hisenda ha patit problemes d'organització i el tancament de la caixa, que als ajuntaments és obligatori fer cada dia, no es feia correctament. El regidor assegura no veure cap actuació fosca rere aquest desajust, però considera que té prou volum per aclarir-lo. Reconeix que 15.000 euros no és tampoc un disbarat per a un pressupost que sobrepassa els tres milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona