Els treballadors de l'Ajuntament de Mont-roig tensen la negociació del nou conveni per accelerar el procés

El personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Mont-roig està revolucionat. Fa uns dos anys que s'està negociant l'actualització del conveni i encara no se n'ha tret l'aigua clara. Ahir al matí els treballadors van ser convocats a una assemblea –que va tenir lloc a les mateixes dependències municipals– durant el transcurs de la qual s'havien d'establir les principals mesures que s'emprendrien a partir d'ara per aconseguir accelerar el procés d'elaboració, ja que consideren que l'equip de govern no fa tot el possible per enllestir el document. Tot i que encara no ha transcendit informació sobre el que es va tractar en la reunió ni quines accions es podrien impulsar, fonts consultades posaven de manifest la necessitat de donar rapidesa a l'aprovació del text, sobretot pel que fa l'estructura de la taula salarial, per tal que el personal amb una situació més precària en pugui obtenir millores substancials.

La plantilla de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp està integrada per unes 150 persones, tot i que no tothom té la plaça en propietat, la qual cosa faria imprescindible que es fes una avaluació econòmica dels llocs de treball. Encara que el govern municipal podria haver introduït alguna mesura prèvia a l'aprovació definitiva del conveni, es considera que els interlocutors no hi posen tots els esforços i que el procés de redacció s'està alentint més del que seria normal.

D'aquesta manera, es fa evident que les dues parts encara no han sabut arribar a cap acord satisfactori i ara caldrà estar pendent de les reaccions d'ambdues parts; per una banda, de les exigències dels treballadors, i, per l'altra, de l'equip de govern, si hi dóna resposta per desencallar una situació que no convenç.



Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona