Administracions

ADMINISTRACIONS

S'admet a tràmit la petició cautelar d'Amargant

El cap de protocol de la Diputació demana al jutjat retornar a comunicació mentre no es resolgui la demanda

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Girona ha admès a tràmit la petició que va fer l'excap de comunicació de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant, de deixar cautelarment sense efecte els decrets i actes administratius amb els quals el president, Joan Giraut, el va apartar de comunicació.

Josep Maria Amargant demana la suspensió cautelar dels actes amb els quals se li treuen les funcions i poder retornar provisionalment al seu lloc, mentre no es resolgui la demanda. Aquesta petició es fonamenta en el fet que el temps que estaria apartat del seu lloc de treball, un dret fonamental com a funcionari de carrera de l'administració especial, no es podria reparar, com sosté el seu advocat, Joaquim Oliva.

La petició de la suspensió cautelar és, de fet, només la primera fase del procés judicial –un contenciós administratiu–, en què es denunciarà, segons va explicar el seu lletrat, que Josep Maria Amargant va ser apartat per un acte de represàlia política, ja que va tenir ”la gosadia de criticar UDC”. Així mateix, Oliva sosté que el seu representat també hauria estat apartat “per uns escrits que va presentar com a cap de la junta de personal, en què denunciava la situació irregular de part del personal eventual de confiança de la Diputació, que cobra un sou de la institució sense anar-hi a treballar”.

LA DATA

28.06.13
Joan Giraut, president de la Diputació de Girona, signa el decret pel qual retira les funcions a Amargant.

De premsa i comunicació a la sagristia

La contractació d'un eventual de confiança com a nou responsable de comunicació, una aposta personal del president, ha comportat que Amargant hagi hagut també de traslladar les seves coses d'un despatx a un altre. Ara les noves dependències del cap de protocol són on hi havia hagut la sagristia, lloc que ja havia ocupat quan Enric Vilert també el va apartar mentre esperava el seu retorn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona