Medi ambient

municipal

serveis

Sant Jeroni de la Murtra té un nou mirador

Acaben les obres de dignificació de l'entorn del monestir de Sant Jeroni de la Murta, al parc de la Serralada de Marina. Els treballs han inclòs la restauració del muret, l'enrajolat i la instal·lació d'una barana de seguretat al camí, que actua com a mirador del monestir gòtic de Badalona i que ofereix també una vista panoràmica de tota la vall de Betlem. D'aquesta manera s'acompleix la dignificació d'una de les entrades del parc de la Serralada de Marina amb més visitants, uns 37.000 cada any, segons dades del mateix parc.

L'arranjament d'aquest tram del camí s'emmarca en el projecte global de recuperació dels entorns de Sant Jeroni de la Murtra i de la vall de Betlem, que ha consistit en la recuperació dels antics conreus i zones d'horta de l'entorn de l'edifici, i l'ordenació dels accessos mitjançant la construcció d'aparcaments a l'entrada del camí de Sant Jeroni, tant a l'accés per Santa Coloma de Gramenet com a l'accés per Badalona, on hi ha un centenar de places per estacionar. També s'ha intervingut en la massa forestal i s'han retirat 300 tones de deixalles acumulades, bàsicament de runa procedent de petites construccions a l'entorn dels antics horts del monestir. Les tasques les han fet dotze persones en risc d'exclusió social, en el marc d'un conveni de cooperació entre la Diputació de Barcelona i l'Obra Social La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona