Medi ambient

Metereologia

La neu arriba a nivell de mar al País Valencià

La Generalitat Valenciana decreta situació zero per nevades a l'interior sud i costa de la demarcació de València i a l' interior nord i costa de la d'Alacant

L'activitat escolar ha estat suspesa en centres de 14 municipis de les comarques centrals valencianes

La neu ha arribat aquest dimecres a nivell de mar, amb nevades a municipis com Dénia i Xàbia, a la comarca de la Marina Alta i més al sud, a punts de la costa d'Oriola i Torrevella. Les nevades han provocat problemes de circulació a les carreteres i a l'AP7 al seu pas per Benissa, Orba i Xaló. Aquesta autopista ha estat tallada al pas de vehicles pesants entre els quilòmetres 423 i 429,5. L'activitat escolar ha estat suspesa en centres de 14 municipis de les comarques centrals valencianes. És el cas de Dénia, Xàbia, Els Poblets, Benissa, Senija, El Verger, Teulada-Moraira, Pego, Xaló i Gata (a la Marina Alta), Alcoi (Alcoià), Albaida (Vall d'Albaida) Biar (Alt Vinalopó) i Cocentaina (Comtat), ha informat la conselleria d'Educació. El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha decretat situació zero per nevades a les comarques de la Vall d'Albaida i la Safor, a l'interior sud i costaner de la demarcació de València, així com a la Marina Alta, l'Alcoià i el Comtat, interior nord i costaner de la demarcació d'Alacant. Els efectes de la neu fan necessari mobilitzar els recursos per netejar els vials afectats, ha informat la Generalitat Valenciana.

Les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia marquen un fort descens de temperatures amb previsió de gelades. Així es preveuen precipitacions en forma de neu a cotes baixes. L'onada de fred s'estendrà de sud a nord del País Valencià, amb precipitacions aquest de cara a dijous a la meitat sud i cotes de neu de 500 a 800 metres, i el divendres a tot el País Valencià, amb la cota de neu ascendent.

Aquest dimecres les mínimes més baixes s'han registrat a l'interior nord de Castelló amb temperatures de -10 graus a Vilafranca, -8,7 a Castellfort i -7,6 a Morella (Ports). A la demarcació de València, Enguera (Canal de Navarrès), amb -7,5 graus, Bunyol (Foia de Bunyol), amb -6,4 i Utiel (Plana d'Utiel-Requena), amb -5,5 graus han registrat les mínimes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona