Medi ambient

Rescaten dues persones d'un cotxe atrapat en una riera a Pedret i Marzà

També es van haver de treure vehicles negats a Vilamalla, Siurana i Vilafant

Els Bombers van atendre més de 80 avisos per pluja a la demarcació

Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar ahir dues persones que havien quedat atrapades amb el cotxe en una riera, a Pedret i Marzà. Segons van explicar, les dues persones van sortir il·leses. També es van haver de treure altres vehicles atrapats per l'aigua a Siurana, Vilamalla i Vilafant. Aquestes van ser les intervencions més importants dels Bombers, que van rebre al voltant de 85 d'avisos per la pluja.

Tot i que la comarca més castigada va ser la de l'Alt Empordà, al Baix Empordà també es van patir els efectes del temporal. En una part dels habitatges del centre de Calella de Palafrugell va haver-hi un tall de subministrament elèctric que es va allargar durant diverses hores. A Begur hi va haver els típics despreniments de roques al llarg de la carretera de sa Riera i petites inundacions al polígon d'Esclanyà. A Palamós es va acumular molta aigua als carrers de la part més baixa del municipi, a l'entorn del mercat municipal i a l'Estartit la llevantada va embassar tota la platja. Al Pla de l'Estany les precipitacions es van intensificar al vespre i els bombers van haver de fer igualment moltes sortides.

Alerta a les platges

A la zona marítima de la comarca de la Selva, (és a dir a Tossa de Mar, Blanes i Lloret de Mar), des del matí es va activar la vigilància per l'alerta de fortes pluges. A Tossa i a Lloret es van evacuar els cotxes aparcats a les rieres. L'única incidència va ser una esllavissada a Tossa, a la carretera de Sant Feliu, que va obligar a tallar un dels dos carrils del sentit del trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona