Infraestructures

Exigeixen a la consellera Bonig que pose una data per a l'obertura de la línia 2 del TRAM d'Alacant

Els econacionalistes presentaran una proposició no de llei perquè s'obligue a fer funcionar aquest mitjà de transport en un termini de quinze dies

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha explicat que la coalició presentarà una Proposició No de Llei (PNL) a Les Corts per a que el Consell fixe una data concreta per a la posada en marxa definitiva de la línia 2 del TRAM en un termini màxim de quinze dies, “ja que no es pot tolerar que esta infraestructura tan necessària continue parada ni un dia més”.

Mollà ha realitzat estes declaracions durant la roda de premsa que ha oferit en l'estació del TRAM de Luceros, junt a altres membres del col·lectiu de la comarca de l'Alacantí.

La diputada de Compromís ha explicat que “la Generalitat ha donat fins cinc dates diferents per a la posada en marxa d'esta línia —finals de 2010, Fogueres de 2011, estiu de 2011, setembre de 2011 i setembre de 2012— i per això registrarem una PNL que obligue al Govern valencià a fixar una data real, una reclamació a la que esperem que la resta de grups parlamentaris s'afegisquen, inclòs el PP”.

La diputada ha recordat que “la construcció d'esta línia 2 es va portar a terme per connectar el centre d'Alacant amb els barris del nord, la Universitat i Sant Vicent del Raspeig i té previst que siga utilitzada per unes deu milions de persones a l'any i evite la circulació de 3,5 milions de vehicles en una zona que pateix greus problemes de trànsit i que compta actualment amb una oferta molt escassa de transport públic, el que dóna una idea de la seua importància”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona