Infraestructures

infraestructures

Canvis en els accessos a Caldes, Franciac i el golf a causa de les obres a l'N-II

Ara només es pot entrar a Franciac i al golf des de Riudellots

Per sortir de Caldes cap al sud s'ha d'agafar el trencant del Turis Club i l'N-II antiga fins al Rolls

Les obres de l'N-II al tram Caldes-Sils continuen i han entrat en una nova fase en què han canviat els accessos de les poblacions del tram. Concretament, des d'ahir l'accés tant a Franciac com al golf PGA només es pot fer des de la rotonda de Riudellots i des d'abans-d'ahir els conductors que surten de Caldes en direcció sud (cap a Barcelona) han d'agafar el trencant del Turis Club i després la carretera antiga per anar a sortir al Rolls, on poden incorporar-se a l'N-II.

Fins ara, l'accés a Franciac i al golf per als conductors que venien de Girona ja es feia per la rotonda de Riudellots, però aquest és ara també l'únic accés per als que vénen de Barcelona i volen anar-hi, ja que s'ha tallat l'accés pel nord a aquesta carretera paral·lela perquè s'està ampliant el pont del desdoblament.

Pel que fa als canvis en els accessos a Caldes, els que surten d'aquesta població i volen anar cap a Barcelona han d'agafar ara el trencant nou cap a la urbanització Turis Club i després, en una rotonda que ja està habilitada, girar a la dreta i passar per sota de la nova A-2 per anar a agafar a l'altra banda la carretera antiga (l'N-II) i passar per davant dels karts abans d'anar a sortir al Rolls, on poden incorporar-se a l'N-II.

Cal dir que, en tot aquest tram d'obres, els vehicles que passen per l'N-II ja ho fan per una de les calçades de la nova A-2.

L'alcalde de Caldes, Salvador Balliu, explica que ara els operaris de les obres estan treballant “molt” en el tram del golf “perquè al PGA Catalunya Resort es farà el campionat d'Espanya masculí de golf i s'hi vol tenir per llavors un millor accés”. Per aquest esdeveniment, que es farà entre el 15 i el 18 de maig, Balliu diu que s'espera l'assistència d'unes 80.000 persones.

LA DATA

10.2012
És el mes
en què es van reprendre les obres del tram Caldes-Sils de l'N-II després d'haver estat anys aturades.

LA XIFRA

80.000
persones s'esperen al campionat d'Espanya masculí de golf del maig al PGA. S'hi vol un millor accés abans.

“La ministra no em va aclarir res de dates”

L'alcalde de Caldes, Salvador Balliu, es lamenta que la setmana passada quan va poder parlar amb la ministra de Foment, Ana Pastor, coincidint amb la posada en marxa de les rodalies, aquesta no li va aclarir res sobre quan estarien acabades les obres i quan es posaria en marxa el nou tram de l'A-2 (l'autovia desdoblada de l'N-II). Balliu recorda com l'estiu passat, en la inauguració del peatge de Fornells a l'agost, la ministra va dir que estaria abans d'aquest estiu –“jo vaig comptar entre juny i juliol”–, i assenyala que ara només li va dir “que és molt difícil dir dates”. En aquest sentit, assenyala: “L'únic que va prometre era que les obres no s'aturarien fins que s'acabessin.” Segons Balliu, Pastor va admetre que s'anava “justet” per acabar les obres en el termini que ella havia dit abans.

Les màquines van tornar a treballar al tram Sils-Caldes l'octubre del 2012 i la previsió inicial era que les obres duressin 15 mesos i acabessin, per tant, el gener passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona