El govern diu que no sortiria a compte desdoblar la carretera Reus-Cambrils

El delegat del govern al Camp, Xavier Sabaté, va pràcticament descartar ahir que Política Territorial es replantegi el projecte de millora que té en fase de redacció per a la carretera de Reus a Cambrils, la TV-3141, després que els alcaldes dels dos municipis i el de Riudoms, a més de la Cambra de Reus, demanessin dimarts que la via es desdobli. «Els hem escoltat i ara ens hi tornarem a reunir, i mirarem d'arribar a una solució intermèdia, però la situació econòmica és la que és i cal ser proporcionats en les mesures i la despesa pública», advertia el delegat. Segons ell, «hi ha estudis que diuen que només es guanyarien tres o quatre minuts, i les despeses serien desorbitades». Sabaté va recordar que la via pertanyia fins fa poc a la Diputació de Tarragona, i que ara «seria de gran dificultat eliminar les entrades i sortides que s'hi han fet». El delegat, de fet, creu que «les comunicacions han millorat molt des que està oberta l'autovia A-7, i molta gent ja la fa servir» per anar de Reus a Cambrils.

Sabaté ho va dir després del consell de direcció que va presidir el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, que tot i això va assegurar que «mai com ara hi havia hagut al Camp una inversió pública tan gran». Carod, que després va visitar Dow Chemical i el port de Tarragona, es va mostrar partidari que «trobi espais de col·laboració i complementarietat» amb el de Barcelona en temes d'interès comú com les àrees logístiques o la línia de mercaderies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona