Infraestructures i serveis

Quatre ferits en un accident al Trambesòs

El tramvia sinistrat ha xocat amb el topall de la via a l’estació de Sant Adrià de Besòs

La conductora ha estat evacuada a l’hospital de la Vall d’Hebron amb ferides greus, dos passatgers amb ferides lleus han estat traslladats a l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet i un altre ha estat atès al lloc dels fets

El servei del Tram ja s’ha restablert a totes les línies després de la retirada del comboi

Quatre persones han resultat ferides aquest dimecres al matí en un accident de tramvia a l’estació de Sant Adrià de Besòs, una de les quals en estat greu. L’incident ha provocat la interrupció provoca alteracions al servei del Trambesòs.

El sinistre s’ha produït cap a tres quarts de nou del matí. Un comboi de la línia T4 no ha pogut frenar al final del recorregut i ha xocat violentament contra el topall que hi ha al final de la via. L’impacte ha provocat el descarrilament del tramvia, segons ha informat Protecció Civil. De moment, es desconeixen les causes del xoc.

La conductora del tren ha quedat atrapada a la cabina i ha hagut de ser excarcerada pels Bombers. Un cop alliberada ha estat evacuada en estat greu a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la dona, de 41 anys, ha patit una fractura en una cama, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic. El sotscap territorial del SEM a Barcelona, Jesús Cabanyes, ha explicat que la conductora està “estable” però s’ha hagut de traslladar a l’hospital per valorar-ne les lesions, informa l’ACN.

Tres persones més han resultat ferides lleus en l’accident. Dues dones, de 45 i 56 anys, han estat traslladades a l’hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. La tercera, de 33 anys i amb una contusió al front, ha estat atesa al mateix lloc dels fets i ha rebut l’alta voluntària.

El SEM ha mobilitzat quatre ambulàncies per atendre els afectats i ha del SEM s’han mobilitzat També hi han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d’efectius d’altres equips d’emergència i de la Policia Local.

Els responsables del Tram investiguen les causes de l’accident i els motius pels quals el tramvia no ha frenat quan ha arribat al final de la línia T4, que es troba al costat de l’estació de trens de Rodalia de Sant Adrià de Besòs.

Al llarg del matí, tècnics de la companyia del Tram han estat avaluant els danys i han iniciat les tasques per retirar el comboi.

Afectacions al Trambesòs

El sinistre a l’estació de Sant Adrià, l’última de la línia T4, ha provocat el tall de la catenària i ha deixat fora de servei el tram entre les estacions entre Sant Adrià i Maresme. Les línies T4 (Ciutadella-Vila Olímpica - Sant Adrià de Besòs) i T6 (Glòries - Sant Adrià) no funcionen i la T5 (Glòries - Gorg) allarga el seu recorregut de manera excepcional de Gorg a Ciutadella Vila Olímpica.

El servei s’ha restablert a totes les línies del Tram poc abans de les tres de la tarda després de la retirada del comboi accidentat. A partir d’aquesta hora el trens han tornat a circular per totes les parades si bé bé amb les freqüències de pas encara alterades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona