Infraestructures i serveis

El Metro regula l’accés a diverses estacions davant d’aglomeracions en les andanes

El Metro de Barcelona suporta durant aquestes primeres hores de vaga en protesta per la gestió de la crisi de l’amiant importants aglomeracions de passatgers, que han obligat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a regular l’accés a tres estacions del tram central de la línia 5.

TMB ha informat que des de les 07.30 hores d’aquest dilluns s’estan produint importants aglomeracions de passatgers, que han obligat a regular l’accés a les estacions de Verdaguer, Sagrada Família, Diagonal, Collblanc i la Sagrera, de la Línia 5, de manera que els passatgers poden accedir a les andanes a mesura que aquests es van buidant.

D’aquesta manera, segons TMB, s’evita sobrepassar la capacitat de les andanes i es minimitza el risc que suposa per als passatgers les aglomeracions en aquesta zona, mantenint les cues en els vestíbuls, més espaiosos.

El tram central de la línia 1 va igualment molt ple de passatgers.

El comitè d’empresa ha convocat aquest dilluns aturades parcials en protesta per la gestió que la direcció del metro està fent de la crisi de l’amiant.

El departament de Treball de la Generalitat ha decretat uns serveis mínims del 40 % en les hores punta i del 20 % a la resta de les franges horàries per fer front a les aturades.

TMB ja ha advertit, això no obstant, que aquests serveis mínims no permetran garantir el dret a la mobilitat de la ciutadania en les franges de màxima afluència de viatgers.

S’espera que els més grans problemes de mobilitat de la jornada es produeixin entre les 06.00 i 10.00 del matí i entre 16.00 i les 20.00 hores, ja que coincideix amb les hores d’entrada i sortida dels centres de treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona