Serveis

Lavabos públics a la plaça d'Armes de Tossa

L'Ajuntament de Tossa ha aprovat el projecte de construcció d'uns lavabos sanitaris a la plaça d'Armes de la Vila Vella. El projecte està en espera del vistiplau del Departament de Cultura i permetria la construcció d'un nucli de lavabos públics en una de les zones més visitades del municipi i, alhora, obrir un solar per tal de comunicar-lo amb la plaça a fi de poder ampliar aquesta zona i oferir un espai adequat per a esdeveniments i esbarjo públic. En concret, es construiria un lavabo per a homes, un lavabo per a dones, un lavabo adaptat i un magatzem. A més, es facilitaria l'accés al nou solar amb unes escales i una rampa, un cop es tirés a terra la paret que el separa de la plaça actual. El cost de les obres rondaria els 152.000 euros, i l'Ajuntament confia rebre subvencions.

D'altra banda, l'Ajuntament ha iniciat treballs de restitució d'arbrat viari en diferents carrers de la població. En concret, els primers carrers en els quals s'han plantat arbres han estat l'avinguda de la Vila de Lloret, el carrer Vinya del Pla, el carrer Doctor Fleming i el carrer Barcelona, on hi havia molts escocells buits a les voreres. També s'han plantat arbres a la zona esportiva i al cementiri. A partir d'un inventari que detalla l'arbrat que falta en diferents carrers i espais del municipi, se n'ha planificat un restabliment progressiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona