Serveis

L'estació de Móra tindrà màquines expenedores

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha acordat amb Adif i Renfe mantenir la venda de bitllets de tren a l'estació de Móra la Nova a través de màquines expenedores. El nou sistema s'implantarà de forma ràpida, segons ha publicat l'ACN, ja que aquest diumenge finalitza el contracte amb el personal del bar de l'estació, que durant els darrers anys s'ha encarregat de la venda també dels bitllets de tren.

La solució anunciada pel govern no ha satisfet la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l'Ebre i el Priorat, que manté la concentració de protesta convocada per aquest matí a l'aparcament de l'estació de Móra la Nova. “Es tracta d'un pedaç que demostra que les institucions i entitats corresponents van a remolc de la societat civil. Només s'ha reaccionat després de la ràpida i urgent resposta del territori i, curiosament, just el dia abans de la mobilització convocada”, exposa Trens Dignes en un comunicat de premsa. La plataforma recorda que a les màquines expenedores no es poden comprar ni bitllets amb descomptes externs a Renfe (com el carnet jove), ni bitllets de llarg recorregut. Trens Dignes considera que és un pas més cap al desmantellament de l'estació, que acabarà sent un abaixador. A Móra la Nova es venen mensualment uns 3.000 bitllets i es fan més d'un centenar de targetes dorades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona