Infraestructures i serveis

Una avaria a l’estació de Vilanova deixa sense venda de bitllets 1.700 passatgers

Un tall en el subministrament elèctric d’Endesa afecta també la megafonia, les pantalles, l’obertura dels torns validadors i la llum a les instal·lacions

L’estació de Renfe de Vilanova i la Geltrú s’ha quedat aquest divendres a primera hora sense sistema de venda de bitllets a causa d’un tall de subministrament elèctric. Segons informa l’operadora, la interrupció ha començat a les 8 h “sense previ avís” per part d’Endesa, malgrat la companyia energètica assegura que el tall estava programat.

A banda de provocar la caiguda del sistema de venda i cancel·lació de bitllets, el tall de llum també ha suposat la interrupció del sistema de megafonia i informació a les pantalles, l’obertura dels torns validadors i que les instal·lacions hagin estat a les fosques. Segons Renfe, hi hauria almenys 1.700 passatgers afectats. La llum s’ha restablert a les 9.20 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia