Administracions

Ban d’alerta a Platja d’Aro pel risc que el temporal faci estralls

El consistori obre la desembocadura del Ridaura i embornals i sospesa tancar escoles

El govern de Castell-Platja d’Aro, davant la previsió d’un fort temporal de llevant entre aquesta matinada i demà, va emetre ahir un ban per activar diverses accions preventives –l’obertura dels bancals d’arena en les desembocadures del Ridaura i la riera de Treumal, el destapament d’embornals en les zones inundables i possibles talls al trànsit i anul·lació de parades en vies de risc–, a més de trametre un avís a les escoles davant una possible suspensió de classes o de serveis de transport escolar.

En cas d’inundacions com les que es van produir fa un mes a Platja d’Aro –amb una víctima mortal–, demanen extremar les precaucions en soterranis inundables, circular a poca velocitat per evitar ficar rodes en embornals o aixecar aigua i acostar-se a rius, torrents o rieres. Preventivament, també tancaran accessos al passeig marítim, camins de ronda i cales.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia