Administracions

Palamós reforça la seva aposta per la gastronomia

Un concurs ha escollit com a millor tapa la proposta de l’establiment Arrels

El Palamós Gastronòmic 2019, amb el Gastrocult, un llibret que ha recollit l’oferta dels menús i les tapes que han servit els 32 establiments, restaurants i tavernes participants en aquestes jornades, ha servit per premiar la millor tapa. L’establiment Arrels Taverna ha estat el guanyador del primer premi a la millor tapa en el marc d’aquesta mostra.

La tapa guanyadora ha estat la sardina al toc de menta, que va aconseguir la major part dels vots populars aportats durant la campanya. El Gastrocult també incorporava el plànol amb la ubicació d’aquests establiments i de les activitats programades, i també tota l’agenda de propostes d’aquestes jornades. Aquest llibret convidava el públic de les jornades a poder participar en aquest concurs, tot fent un recorregut gastronòmic pels restaurants i les tavernes de la vila participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona