Urbanisme

L’Escala millora canonades a l’avinguda Montgó

La setmana entrant se substituirà 150 metres de clavegueram que havia acabat la seva vida útil, malmès per la salabror

Es completarà també la recollida de les aigües pluvials en superfície

L’Escala iniciarà els treballs de substitució d’un tram de 150 metres de clavegueram a l’avinguda Montgó la setmana entrant. En aquest tram. els esfondraments van ser el símptoma que les canonades, molt velles i malmeses per l’efecte de les aigües salinitzades, estaven en mal estat i necessitaven ser canviades. L’estat d’aquestes instal·lacions es va comprovar a través d’una inspecció feta a través de càmeres.

L’avinguda Montgó es va refer l’any 2017 amb una millora del ferm i també de les voreres. En aquella reforma es va millorar tota l’avinguda des de la rotonda de Riells fins a la rotonda que va cap a la zona del port. S’aprofitarà ara també aquesta reparació per millorar els pendents i s’anivellarà per fer més efectiva la recollida de les aigües pluvials en superfície.

L’aigua que baixa pels carrers Figueres i avinguda Riells s’acumula en aquesta zona quan plou amb intensitat. El projecte preveu que els pendents i un rebaix a la zona de la plaça de l’Univers facin que l’aigua s’evacuï de manera més ràpida cap a la platja de Riells.

També està previst adequar el carreró que uneix la zona amb el passeig de Riells, dotant-lo del mateix tipus de paviment que les voreres que es van millorar en la darrera remodelació. La previsió és que aquests treballs de millora del clavegueram, amb un cost d’uns 200.000 euros, estiguin acabats abans de Setmana Santa.

Mentre durin les obres, l’Ajuntament anirà reconduint la circulació de vehicles. En el moment en què calgui tenir els dos carrils tallats, el circuit alternatiu serà el mateix que s’aplica quan se celebra la marató d’Empúries. En tot cas, l’Ajuntament de l’Escala s’ha compromès a anar informant la ciutadania dels canvis de circulació que es vagin aplicant a mesura que es produeixin per tal de facilitar la mobilitat ordinària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia