Infraestructures i serveis

L’art urbà revitalitzarà les parades de tramvia

La parada de tramvia de Cornellà Centre llueix una nova intervenció d’art urbà, la primera acció d’una sèrie de col·laboracions amb el col·lectiu cultural Rebobinart en el marc d’Art al Tram. Aquest projecte vol portar intervencions artístiques de qualitat a diverses parades de les dues xarxes metropolitanes de tramvia, tant el Trambaix com el Trambesòs, en els pròxims anys per revitalitzar aquests espais i convertir-los en llocs més amigables, a més d’incidir en el reforç de valors socials i ambientals i en la inclusió a través de l’art i la cultura.

La intervenció artística a l’estació de Cornellà Centre ocupa una superfície de 1.635 m² a banda i banda. Es tracta d’una obra d’Iker Muro, conegut amb el nom artístic MurOne, que omple de colors vius les dues andanes i dota de vitalitat l’estació, un espai de pas situat al centre de Cornellà. El fet que sigui una parada de referència a l’àrea metropolitana de Barcelona ha estat el motiu per escollir-la per donar el tret de sortida del projecte. Abans de la realització del mural, que MurOne ha pintat durant tres setmanes, s’ha executat una remodelació de la il·luminació de l’intercanviador de Cornellà Centre per homogeneïtzar la il·luminació, millorar la visibilitat de l’obra i també per reduir el consum energètic, ja que s’han canviat els llums per uns leds de baix consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona