Infraestructures

Nadal avança les obres de Palamós a Platja d'Aro a Setmana Santa

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va ratificar ahir a Platja d'Aro, com havia dit abans el director general de Carreteres, Jordi Follia, que el desdoblament de la carretera C-31 entre Platja d'Aro i Palamós estarà acabat d'aquí a un any. Tot i això, Nadal va avançar que les obres, que ara es troben a un 40%, ja estaran a un 60% per Nadal, i per Setmana Santa hi haurà «millores sensibles en les prestacions i la seguretat». «És la clau de volta d'una gran obra», va sentenciar el conseller, que va recordar que l'actuació té un cost de 88 milions. Seguidament, Nadal va anar a veure les obres de rehabilitació de l'antiga carretera C-31 entre la Tallada d'Empordà i Vilacolum, que, un cop enllestida, acaba la millora del tram d'aquest vial en aquesta zona entre el Baix i l'Alt Empordà, amb una inversió de 73,4 milions.

Nadal, però, també va voler recordar que, a part de les grans inversions, la Generalitat executa una sèrie d'obres de manteniment de la xarxa viària, com ha estat la millora del ferm de molts trams de la mateixa carretera C-31 entre Palafrugell, Regencós i Pals. Però també accions més importants, com ara el giratori que substitueix la cruïlla semafòrica en aquesta via al nucli de Parlavà, que ha costat quasi mig milió d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia