Administracions

El sopar de la gent gran guixolenca, cancel·lat

La gent gran de Sant Feliu de Guíxols es quedarà enguany sense el ja tradicional sopar anual, que en la darrera edició, el 2019, va aplegar 1.000 jubilats a l’envelat del Guíxols Arena. Les restriccions el fan impossible, i amb els actes de carnaval cancel·lats, el municipi s’estalviarà el lloguer i la instal·lació de l’envelat.

El calendari de Roses, en benefici de La Marató

epa

El calendari que l’Ajuntament de Roses posa a disposició de veïns i veïnes cada any, en què es presenten un total de 13 fotografies (12 mesos més portada) de gran format sobre atractius rosincs, enguany es vendrà excepcionalment a 1 euro. La recaptació es destinarà a La Marató de TV3, dedicada a la Covid-19.

Se salta el toc de queda a Figueres i acaba detingut

EPA

La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir ahir un home de 36 anys que tenia quatre ordres de crida i cerca de jutjats penals de Barcelona, després d’haver estat enxampat saltant-se el toc de queda. Els fets van succeir cap a dos quarts de dues a la plaça Catalunya, quan la policia el va identificar i el va denunciar per no respectar les restriccions nocturnes, i va ser quan van descobrir que tenia quatre ordres de crida i cerca. D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir dimarts a la tarda dos homes més, de 41 i 31 anys i amb domicili desconegut, per robar en una botiga i intentar robar en una altra.

La via ferrada de Sant Feliu es manté tancada al públic

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha decidit mantenir la via ferrada de la cala del Molí tancada al públic, perquè considera que els usuaris podrien incomplir les distàncies de seguretat. El seu impulsor, Albert Gironès, lamenta que la resta de vies ferrades de Catalunya sí que han reobert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona