Infraestructures i serveis

Aena deixarà de prestar servei de bus entre terminals del Prat pel tancament de la T2 a partir del dimarts

Els usuaris que es desplacin en Rodalies podran acabar el trajecte fins a la T1 en metro o en la línia 46 de TMB

L’Aerobús només funcionarà entre Barcelona i la T1

Aena deixarà de prestar el servei de bus transbordador entre terminals de l’aeroport del Prat pel tancament de la T2 a partir del proper 1 de desembre.

Les aerolínies que fins ara operaven a la T2 van començar a traslladar-se el passat 19 de novembre i la migració culminarà dimarts amb Ryanair i Easyjet, les dues últimes companyies que encara hi són.

Tot i la supressió del servei de bus, els viatgers que arribin en Rodalies a la T2 podran desplaçar-se a la T1 en metro o bé amb la línia 46 de TMB, que canviarà la ubicació de la seva parada i se situarà al costat de l’estació de Renfe.

Aena va prendre fa unes setmanes la decisió de concentrar tots els vols a la terminal 1 per optimitzar les operacions durant la pandèmia davant la caiguda dràstica de la demanda.

Les companyies més afectades per aquest canvi seran Ryanair, Easyjet i Wizz Air, les tres aerolínies que operen més vols a la T2. La mesura afecta un total de 49 empreses entre les quals es troben altres noms com Aer Lingus, Transavia o Volotea. A la terminal també opera Norwegian, però l’aerolínia noruega ja va anunciar que suspenia els seus vols a Barcelona fins al febrer.

Per la seva banda, Renfe ha informat que la línia R2 nord continuarà circulant en el seu recorregut habitual.

El servei d’Aerobús que connecta per carretera el centre de Barcelona i l’aeroport ja va anunciar la setmana passada que a partir de l’1 de desembre deixarà de passar per la T2 i només funcionarà per arribar i sortir de la T1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia